Бензиновий снігоприбирач Daewoo DAST 17110

Рейтинг
Немає у наявності
  • Описання
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Файли

Daewoo DAST 17110 — бензиновий снігоприбирач із потужним зимовим двигуном OHV останнього покоління.

Фірмовий двигун Daewoo зі збільшеним моторесурсом та підігрівом карбюратора здатний коректно працювати навіть при −40 ˚С. А його унікальний серійний номер гарантує контроль якості на всіх стадіях виробництва.

Електростартер (220 В) забезпечує легкий запуск двигуна простим натисканням на кнопку.

Обрати оптимальну для роботи швидкість руху снігоприбиральної машини дозволяє система Disk-O-Matik, яка забезпечує надійний та довговічний привод на колеса.

Конструкція пристрою ідеально збалансована: основна вага припадає на колеса. Це гарантує високу прохідність і відмінну маневреність.

Ергономічна панель керування має систему зміни швидкості пересування, напрямку і дальності викидання снігу. Все це робить керування снігоприбирачем досить простим і зручним. Також для комфорту користувача при роботі в умовах низьких температур продумано підігрів рукояток.

Ця модель оснащена агресивними шнеками-льодорубами, які готові справлятися навіть зі злежаним і зледенілими снігом. Шнеки та крильчатка викидання снігу збільшеного діаметра вдвічі підвищують продуктивність прибирання і зменшують навантаження на мотор.

Редуктор, що передає крутний момент двигуна на шнеки, оснащений системою відновлення зношених частин внаслідок тривалої експлуатації.

Для запобігання оливному голодуванню передбачений датчик рівня оливи з системою зупинки двигуна.

Лижі снігоприбирача розраховані на встановлення пластикових або металевих напрямних. Цей вибір залежить від типу оброблюваної поверхні. Також за допомогою лиж регулюється висота ковша.

Для організації роботи в умовах поганого освітлення або в темний час доби техніка оснащена яскравою LED-фарою.

Металевий корпус пристрою надійно захищений від іржі. Процес хімічної гальванізації та фарбування молотковою емаллю із запіканням при температурі 80 ˚С, які відбуваються при виробництві корпусу, дають можливість встановити 10-річну гарантію від наскрізної корозії.

Термін основної гарантії на снігоприбирач становить 1 рік, проте його можна збільшити. Додаткова гарантія 2 роки надається у разі дотримання умов реєстрації та своєчасного технічного обслуговування.

Потужність 17 к. с.
Двигун бензиновий, 4-тактний
Оберти двигуна 3600 об/хв
Модель двигуна 450 winter
Об’єм двигуна 450 см³
Виробник двигуна Daewoo
Кількість швидкостей 6 вперед/2 назад
Об'єм бака 6 л
Об'єм оливного картера 1,1 л
Ширина прибирання снігу 1080 мм
Висота прибирання снігу 540 мм
Тип запуску ручний/електро
Фара є
Підігрівання ручок є
Діаметр коліс 41 см
Ширина коліс 20 см
Розміри (Д×Ш×В) 1100×1170×880 мм
Вага 140 кг

 

Товар ще ніхто не оцінював. Будьте першим!
Залишити відгук